29 de maig de 2013

Solidaritat amb la #UPCenLluitaCompanyes i companys,

El Rector de la UPC (Antoni Giro), emparant-se en un Consell de Govern amb el mandat caducat, pretén acomiadar 90 funcionaris interins del PAS i una quantitat de PDI equivalent a 130 treballadors a temps complert. 

Aquesta setmana s’han multiplicat les assembles als diferents centres i la major part s’han posicionat, també institucionalment, contra els acomiadaments. Podeu trobar un primer llistat a  http://acampadaupc.wordpress.com/2013/04/06/les-juntes-de-facultat-i-escola-planten-cara-al-rectorat/

Des d'ahir un grup de interins s’han tancat al Rectorat de la #UPC i divendres hi haurà una assemblea de tota la comunitat universitària per planificar una possible vaga general indefinida de tota la universitat.

La tancada està adreçada als treballadors i estudiants de la UPC, però us encoratgem a que feu arribar la vostra solidaritat, tant individual com col•lectiva, a l’adreça  upcinterins@gmail.com i ens ajudeu a difondre totes les iniciatives que aniran sorgint en aquest conflicte i que podeu seguir a http://acampadaupc.wordpress.com/

Aquests intents d'acomiadaments són un salt qualitatiu en l’atac a la universitat pública i als seus treballadors i treballadores. Hem de aturar-los i per això necessitem l’ajut de tothom.

Ni retallades ni acomiadaments!

Giro dimissió!

CCOO Universitats.