1 d’octubre de 2013

Noves retallades pressupostaries a les universitats

Companyes i companys,

Diverses informacions en premsa fan referència a que, a l’última reunió del Consell Interuniversitari de Catalunya, la Generalitat va informar d’una nova retallada d’un 12,5 % addicional en la seva aportació als pressupostos de les universitats públiques catalanes.

Aquestes informacions contradiuen obertament les declaracions dels responsables polítics en el sentit que no hi haurà noves retallades i que els pressupostos de l’any que ve tindran un marcat caire social.

Una nova retallada, i més d’aquesta magnitud, farà senzillament impossible mantenir el servei públic que donem amb un mínim de qualitat i tindrà repercussions dramàtiques sobre els treballadors i treballadores de les universitats públiques.

Demanem una rectificació immediata i fem una crida a tota la comunitat universitària a fer-se present a tots els actes institucionals on participi qualsevol representant de la Generalitat.

Continuarem informant i continuarem mobilitzant,

CCOO Universitats


Enllaços:

EL PAÍS (28-09-2013): “Rectores y sindicatos juzgan “inasumible” el nuevo recorte en las universidades”:http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/09/27/catalunya/1380308430_292837.html