6 d’octubre de 2016

Més de 500 signatures per aturar la pròrroga del pla Serra Hunter. Seguim!


Des de CCOO universitats volem agrair a tothom el suport rebut en aquesta iniciativa. Creiem que les més de 500 signatures recollides en aquesta primera setmana fan pales el rebuig ampli i transversal de la comunitat del PDI de les universitats públiques catalanes a l'intent del govern de prorrogar (fins al 2030!), un pla que s'ha demostrat ineficaç pels problemes del nostre sistema universitari.

Aquí teniu el llistat dels primers 500 signants, on podeu trobar personal docent i investigador de totes les categories, delegats i delegades de juntes i comitès de diferents opcions sindicals i fins i tot els cinc candidats a Rector a les eleccions vinents a la Universitat de Barcelona.

Nosaltres continuarem la campanya fins al mateix 19 d'octubre, quan està prevista la votació al Parlament per prorrogar el pla Serra Hunter i multiplicarem els contactes amb els diferents grups parlamentàris per demanar-los que siguin receptius a les demandes del PDI.


Us encoratgem, doncs, a signar el manifestat i fer-li arribar a les vostres companyes i companys, per assegurar un suport cada cop més ampli. Trobareu el text i podreu signar en aquest enllaç .

Cordialment,

CCOO Universitats